به گزارش هفت چشمه به نقل از «سيد رضا تقوي»، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار سياسي شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ در خصوص استفاده از ادبيات منقلي در تلويزيون گفت: ادبيات نقد يک ادبيات مشخص و معلومي در حوزه گفتار است به خصوص در حوزه حاکميت مسئولان بايد در استفاده از ادبيات به فرهنگ عمومي، ارزش هاي جامعه و اعتقادات مردم داشته باشند.
وي با اشاره به اينکه جامعه ما يک جامعه اسلامي است و براي اخلاق اسلامي حد و مرزهايي وجود دارد ادامه داد: ما معتقديم خداوند ناظر بر گفتار و رفتار ماست و بايد گفتار و رفتارمان براساس ضوابطي طراحي شود از اين رو هرگونه ادبياتي که به مرزشکني اخلاقي منتهي شود غير قابل قبول است.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينکه هرگز نمي پسنديم که مديران و مسئولان از ادبياتي استفاده کنند که حيثيت هاي انساني و مرزهاي اخلاقي را مي شکند تصريح کرد: فرقي نمي کند رئيس جمهور يا نماينده مجلس و وزير وغيره اتفاقا براي مسئولان اين مسئوليت سنگين تر است زيرا مديران يک جامعه جزء خواص جامعه هستند و رفتار خواص در جامعه فرهنگ ساز است.
تقوي در پاسخ به اينکه چه نقدي نسبت به مواجهه رئيس جمهور با منتقدان در طول 7 سال گذشته وجود دارد عنوان کرد: نقد وجود دارد البته بايد ديد چگونه نقد کنيم.
وي با اشاره به اينکه مقام معظم رهبري مي فرمايند نقد منصفانه و دفاع واقع بينانه بايد باشد گفت: اين فرمول است که بايد در نظر گرفت، بايد نقد ها همراه با انصاف باشد و دفاع هم منصفانه باشد، البته مسئولين بايد نقد پذير باشند ضمن اينکه نقد بايد منصفانه باشد مسئولان هم بايد نقد را بپذيرند.
نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اينکه مسئولان بايد بدانند که معصوم نيستند و ممکن است خطا و اشتباه داشته باشند عنوان کرد: بايد صحه صدر داشته باشند و ظرفيتشان بالا باشد نه اينکه در برابر منتقدان از ادبيات نامناسب استفاده کنند.
وي با اشاره به اينکه يکي از نشانه هاي نقد منصفانه اين است که به روند کارها شتاب مي بخشد ادامه داد: نقد منصفانه به سلامت کار کمک مي کند.
انتهاي پيام/ک